ESAM 6600 fließt beim Entkalken

Diese Seite verwendet Cookies und Google AdSense. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen und Google AdSense zur Einblendung von Werbung benutzen. Weitere Informationen

• ESAM 6600 fließt beim Entkalken

DE: version
    Dobrý den,
    mam dotaz, kavovar funguje dobre, kafe dela, tece souvislym proudem, z automatu je voda a ani do jednoho netece.
    Nedavno mi zacal vytekat z nadobky na vodu, tak jsem vymenil tesneni na nadrzi. Podařilo se.
    Nyní to ale při odvápnění tece jako blázen, pod tryskou v mise končí asi 100ml celého procesu.
    Chtěl bych se tedy zeptat čím by to mohlo být?
    Pokud byste mohl navrhnout problém, který by to mohl způsobovat, Kávovar umím Opravit, nedávno jsem vyčistil kávovým olejem a zase funguje :1f642:
    Ještě je, že ho kontroluje za provozu, že demontuji podvozek a začnu odvápňovat a sledovat, odkud potvůrka teče , ale možnost jsem si myslela, že se zeptám odborníky :1f642:

dekuji,
    S pozdravem
    Eduard Kolísek

Ps: Omlouvám se za strojový překlad

CZ: version
    Dobrý den,
    měl bych dotaz, kávovarje bezchybně, kávu dělá, ta tece souvislým proudem, vodu z dávkovače dává a ani u jednoho neteče.
    Před nedávnem začal téct od nádobky na vodu, tak jsem vyměnil těsnění u nádobky. Spraveno.
    Jenže teď při odvápnění tece jako blázen, z celého procesu v mise skončí pod tryskou tak 100ml.
    Tak bych se rád zeptal čím by to mohlo být?
    Jestli by jste navrhli bolístku, která by to mohla způsobovat, kávovar dokážu opravit, nedávno jsem čistil infuzor o kávového oleje a znovaje :1f642:
    Ještě je tu varianta, že to prohlédnu při provozu, že odstraním a pustím odvápnění a budu sledovat odkud potvůrka teče, ale první jsem si řekl, že se zeptám odborníků :1f642:

Děkuji
    S pozdravem
    Kolísek Eduard

Ps: Promiňte za strojový překlad
    Werbung

Dieser Beitrag wurde bereits 4 mal editiert, zuletzt von Al-Giavarno ()

• Al-Giavarno schrieb:

DE: version
    Entschuldigung, es war eine Version der Übersetzung und des Originals, falls hier eine tschechischsprachige Person ist

Dann Übersetze ich mal - ohne Gewähr !

Schönen Tag,

Ich habe eine Frage, die Kaffeemaschine funktioniert einwandfrei, sie kocht Kaffee, sie fließt in einem kontinuierlichen Strom, sie gibt Wasser aus dem Spender und es läuft an keiner davon aus.

Vor kurzem fing es an aus dem Wasserbehälter zu lecken, also habe ich die Dichtung am Behälter gewechselt. Gelang es.

Aber jetzt fließt es beim Entkalken wie verrückt, etwa 100ml des gesamten Prozesses landen unter der Düse in der Mission.

Da würde ich gerne fragen was es sein könnte?

Wenn Sie ein Problem vorschlagen könnten, das dies verursachen könnte, kann ich die Kaffeemaschine reparieren, ich habe kürzlich das Sieb mit Kaffeeöl gereinigt und es funktioniert wieder

Es gibt noch die Option, dass ich es während des Betriebs inspiziere, dass ich die Entkalkung entferne und laufen lasse und ich beobachte, woher das Monster fließt, aber zuerst dachte ich, ich frage die Experten

Vielen Dank

Grüße

Eduard Wiege

Ps: Entschuldigung für die maschinelle Übersetzung
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gruß Peter
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ESAM 5500
    Sage Barista Express